Links
$129.00

Advance Split order on checkout for odoo

$129.00
In stock

"Advanced Split Order on checkout for Odoo" allows splitting an order into separate orders. A User can also create various Users and restrict their roles based on the assigned attribute option, users whose role is restricted based on a certain attribute option will only see the orders related to the attributes assigned to him only.

"Advanced Split Order on checkout for Odoo" allows splitting an order into separate orders. This app can be used to split an order automatically into multiple orders based on some product attributes or the number of items in the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart.

Customers can view all the ids of all of the orders that have been split in their Order History and track each item separately. The admin can generate separate invoices for each order id. Shipping charges and tax are also divided among multiple orders based on items.

User can create various  Users and restrict their roles based on the assigned attribute option, users whose role is restricted based on a certain attribute option will only see the orders related to the attributes assigned to him only. These admin users can then also filter these results based on the attributes assigned to them through a dynamic filter provided in our custom column of ‘Split Attribute’.

It is a great tool to coordinate and control the work of different users. Users will be able to see only orders of product attributes assigned to them and will know exactly what orders they are responsible for. This will reduce confusion and misunderstanding between your staff members. And will significantly increase the speed and quality of order processing.

Admin can restrict the role of admin users based on attribute

The app allows to restrict the role of the admin users based on the attributes, thus users can be restricted to see only orders that are related to them.

Separate order ids are created based on selected condition and attribute

As the order splits according to selected conditions and attributes it makes the order details more informative.

Separate invoices and shipment can be created for individual order

Admin can generate separate invoices and shipments for individual orders created as per the condition and attribute selected at the backend.

Customer can view detailed information about their order in their account

Customers would get the details of each order id generated in the orders section of my account.

1. If an attribute is not assigned how will the App work?

Ans - It will work according to default functionality.

2. Is this App compatible with odoo product types?

Ans - Yes, the app is compatible with Odoo products. 

3. Does the user make a one-time payment or is it multiple payments for the different orders created?

Ans - There is only one payment taken for all the items in the cart, once the order is placed it split into different IDs.

4. Is this App compatible with Odoo App Ver. 13?

Ans - Yes, our App is compatible with Odoo App ver. 13.

5. How are the payments for the order created in the app taken?

Ans - It does not affect any payment process, works similarly to the default configuration.

6. Is it compatible with all payment gateways? Like Paypal,?

Ans - Yes, Our app is compatible with only PayPal payment gateway and offline payment methods.

7. How is the payment handled when we connect with a Payment Service Provider.

Ans - The payment is being taken before the order is split so the complete order amount is taken from the pay.

8. Will the customer pay multiple times?

Ans - Payment will be made only once for complete order amount, later the order splits as per the items in cart.

9. Difference between Split Order on Checkout and Advanced Split Order on Checkout?

Ans - The basic difference between Split Order on Checkout and Advanced Split Order on Checkout is that the Split Order on Checkout app split an order automatically into multiple orders based on the product’s attribute or the number of items added into the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart.

Whereas in Advanced Split order on Checkout along with the above functionality admin can create various Admin Users and restrict their roles based on the assigned attribute option, admin user whose role is restricted based on certain attribute option will only see the orders related to the attributes assigned to him only. These admin users can then also filter these results based on the attributes assigned to them through a dynamic filter provided in our custom column of ‘Split Attribute’.

10. Does this App help to manage each item invoice manage separately?

Ans - Yes, When the order split as per the items in the cart, at the backend each split order’s invoices, credit memo, etc can be managed easily.

 

More Information
Version 1.0.0
Format Download
Compatible with Odoo App 13 Ver.
Support

Feel free to contact us in case of concerns. We are available at Support Email

Comes with

  • FREE Updates
    and Improvements

  • One Month
    FREE Support

  • Risk-FREE
    30-day Money Back

Write Your Own Review
You're reviewing:Advance Split order on checkout for odoo
Your Rating

All stores will be having different requirements from the same extensions. To tweak the functionality or adding a new idea to the extensions you purchased, you can fill the below form and submit and we will get back to you.

Copyright © 2018-2019 SunCart. All rights reserved.