Magento 1.x Support is ending in June 2020, For upgrading to Magento 2.x.x please

Contact Us
Links
$99.00

Split order by category for Woocommerce

$99.00
In stock

"Split order by Category for Woocommerce" allows splitting an order into separate orders based on category.This extension can be used to split an order automatically into multiple orders based on the category of the products in the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart. With different order ids

"Split order by Category " for Woocommerce extension allows splitting an order into separate orders based on category. This extension can be used to split an order automatically into multiple orders based on the category of the products in the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart. With different order ids, customers can view all the order Ids in their Order History and track each item separately. The admin can generate separate invoices and shipments for each order id.

Helps to manage the order as per the selected category

As this extension splits the order as per the selected category it makes the management of the order for admin much quicker and easy.

The customer also receives different order Ids according to the selected category existing in the order

When buyers place an order with multiple items in the cart then, separate order ids will be generated.

Separate order ids will be generated at the back-end as per the category selected

Separate order ids will be generated in the back-end as well when a buyer places an order with having multiple products in the cart.

Separate invoices and shipment can be created for individual order

The admin can create separate invoices and shipments for each individual order Id generated by category based splitting.

1. Does this extension help to manage each item invoice manage separately?

Ans - Yes, When the order split as per the items in the cart, at the backend each split order’s invoices, credit memo, etc can be managed easily.

2. Will the customer pay multiple times?

Ans - Payment will be made only once for a complete order amount, later the order splits as per the items in cart.

3. How is the payment handled when we connect with a Payment Service Provider.

Ans - The payment is being taken before the order is split so the complete order amount is taken from the pay.

4. What is the difference between Split Order On Checkout Pro, Advanced Split Order On Checkout, and split order by category?

Ans - Split Order On Checkout Pro extension splits the order into different ID’s according to conditions set as per the assigned attribute at the backend.

Advanced Split Order On Checkout extension splits the order into different ID’s according to assigned attribute as per different conditions. This extension also enables to create various admin users with restricted roles.

Split Order Based on Category to split the order into different orders based on the categories of products in that particular order.

5. Is it compatible with all payment gateways? Like offline and online payment methods

Ans -Yes, Our extension is compatible with offline and online payment methods.Like.Cash on delivery and payment gateway Paypal.

6. Does the user make a one-time payment or is it multiple payments for the different orders created?

Ans - There is only one payment taken for all the items in the cart, once the order is placed it split into different IDs.

7. How will this category split work fine?

Ans - Category Based Splitting will only work if the product is assigned to a single category. 

8. Does this extension support Wordpress latest version?

Ans. Yes, it supports WordPress version 5.4.2(Latest version)



More Information
Version 1.0.0
Format Download
Compatible with WordPress version 5.4.2(Latest version)
Support pdf

Comes with

  • FREE Updates
    and Improvements

  • One Month
    FREE Support

  • Risk-FREE
    30-day Money Back

Write Your Own Review
You're reviewing:Split order by category for Woocommerce
Your Rating

All stores will be having different requirements from the same extensions. To tweak the functionality or adding a new idea to the extensions you purchased, you can fill the below form and submit and we will get back to you.

Copyright © 2018-2019 SunCart. All rights reserved.