Links
$99.00

Split Order On Checkout Pro for Odoo

$99.00
In stock

"Split Order Pro” apps allow to split an order into separate orders. This app can be used to split an order automatically into multiple orders based on the product’s attribute or the number of items added to the cart.

"Split Order Pro” apps allow to split an order into separate orders. This app can be used to split an order automatically into multiple orders based on the product’s attribute or the number of items added to the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart. With different order ids, customers can view all the order IDs in their Order History and track each item separately. The admin can generate separate invoices for each order id. The shipping charges and the taxes are also split based on items.

Separate Order ID’s are created based on selected condition and attribute

The App helps to generate different order ids as per the selected condition and attribute at the backend.

Admin can manage the order in a much easier way

As the order splits into different ids admin can manage the ordered items in a much easier way.

Helps customer to get detailed information of the items in the cart

As the order splits into different order ids as per the attribute and condition set at the back the customer gets complete details for each item in the cart.

Separate invoices can be created for individual order

The admin can create a separate invoice for each individual order id generated.

1. If an attribute is not assigned how will the App work?

Ans - It will work according to default functionality.

2. Is this App compatible with odoo product types?

Ans - Yes, the app is compatible with Odoo products. 

3. Does the user make a one-time payment or is it multiple payments for the different orders created?

Ans - There is only one payment taken for all the items in the cart, once the order is placed it split into different IDs.

4. Is this App compatible with Odoo App Ver. 13?

Ans - Yes, our App is compatible with Odoo App ver. 13.

5. How are the payments for the order created in the app taken?

Ans - It does not affect any payment process, works similarly to the default configuration.

6. Is it compatible with all payment gateways? Like Paypal,?

Ans - Yes, Our app is compatible with only PayPal payment gateway and offline payment methods.

7. How is the payment handled when we connect with a Payment Service Provider.

Ans - The payment is being taken before the order is split so the complete order amount is taken from the pay.

8. Will the customer pay multiple times?

Ans - Payment will be made only once for complete order amount, later the order splits as per the items in cart.

9. Difference between Split Order on Checkout and Advanced Split Order on Checkout?

Ans - The basic difference between Split Order on Checkout and Advanced Split Order on Checkout is that the Split Order on Checkout app split an order automatically into multiple orders based on the product’s attribute or the number of items added into the cart. The customer will receive different order ids for their ordered cart.

Whereas in Advanced Split order on Checkout along with the above functionality admin can create various Admin Users and restrict their roles based on the assigned attribute option, admin user whose role is restricted based on certain attribute option will only see the orders related to the attributes assigned to him only. These admin users can then also filter these results based on the attributes assigned to them through a dynamic filter provided in our custom column of ‘Split Attribute’.

10. Does this App help to manage each item invoice manage separately?

Ans - Yes, When the order split as per the items in the cart, at the backend each split order’s invoices, credit memo, etc can be managed easily.

 

More Information
Version 1.0.0
Format Download
Compatible with Odoo App 13 Ver.
Support

Feel free to contact us in case of concerns. We are available at Support Email

Comes with

  • FREE Updates
    and Improvements

  • One Month
    FREE Support

  • Risk-FREE
    30-day Money Back

Write Your Own Review
You're reviewing:Split Order On Checkout Pro for Odoo
Your Rating

All stores will be having different requirements from the same extensions. To tweak the functionality or adding a new idea to the extensions you purchased, you can fill the below form and submit and we will get back to you.

Copyright © 2018-2019 SunCart. All rights reserved.