Links

Advanced Split Order On Checkout for Woocommerce

$129.00
In stock

"Advanced Split Order On Checkout" for woocommerce Plugin, splits an order automatically into separate order ID's as per the items in the cart based on the conditions selected for the attribute of the product. The customer receives different order ids for their items in the cart. The admin can also restrict the roles of various admin users and can also track details of each order ID generated from the backend.

Admin can restrict the role of admin users based on attribute

The extension allows to restrict the role of the admin users based on the attributes, thus users can be restricted to see only orders that are related to them.

Separate order ids are created based on selected condition and attribute

As the order splits according to selected condition and attributes it makes the order details more informative.

Separate invoices and shipment can be created for individual order

Admin can generate separate invoices and shipment for individual order created as per the condition and attribute selected at the backend.

The customer can view detailed information about their order in their account

The customer would get the details of each order Id generated in the orders section of my account.

1. How many admin users can be added in the Plugin?

Ans - Any number of Admin Users can be added in the Plugin.

2. Can multiple attributes be assigned to a single Admin user?

Ans - No, single admin can be assigned a single attribute only.

3. Can I set multiple attributes at a time to split the order?

Ans - No, the order cannot be split with multiple attributes.

4. Can I set two conditions together to split the order?

Ans - Currently, this option is not available however we can achieve this with customization.

5. If an attribute is not assigned how will the Plugin work?

Ans - It will work according to default functionality.

6. Is this Plugin compatible with Simple and variable products?

Ans - Currently, the Plugin is compatible with Simple and variable products. 

7. Does the user make a one-time payment or is it multiple payments for the different order created?

Ans - There is only one payment taken for all the items in the cart, once the order is placed it split into different IDs.

8. How are the payments for the order created in the Plugin taken?

Ans - It does not affect any payment process, works similarly to the default configuration.

9. Is it compatible with all payment gateways? Like Paypal, Stripe?

Ans - Yes, Our Plugin is compatible with offline and online payment gateway. But Currently, this is supported by only PayPal payment gateway. We will add much more new payment gateway support in the coming days. 

10. How is the payment handled when we connect with a Payment Service Provider.

Ans - The payment is being taken before the order is split so the complete order amount is taken from the pay.

11. Will the customer pay multiple times?

Ans - Payment will be made only once for a complete order amount, later the order splits as per the items in cart.

12. Does this Plugin help to manage each item invoice manage separately?

Ans - Yes, When the order split as per the items in the cart, at the backend each split order’s invoices, credit memo, etc can be managed easily.

13. What is the difference between Split Order On Checkout Pro and Advanced Split Order On Checkout?

Ans - Split Order On Checkout Pro Plugin splits the order into different ids according to conditions set as per the assigned attribute at the backend.

Advanced Split Order On Checkout Plugin splits the order into different ID’s according to assigned attribute as per different conditions. This Plugin also enables to create various admin users with restricted roles.

14.Does this Plugin support Wordpress latest version?

Ans. Yes, it supports WordPress version 5.4.2(Latest version)

 

More Information
Version 1.0.0
Format Download
Compatible with WordPress version 5.4.2(Latest version)
Support

Feel free to contact us in case of concerns. We are available at Support Email

Comes with

  • FREE Updates
    and Improvements

  • One Month
    FREE Support

  • Risk-FREE
    30-day Money Back

Write Your Own Review
You're reviewing:Advanced Split Order On Checkout for Woocommerce
Your Rating

All stores will be having different requirements from the same extensions. To tweak the functionality or adding a new idea to the extensions you purchased, you can fill the below form and submit and we will get back to you.

We found other products you might like!
Copyright © 2018-2019 SunCart. All rights reserved.